u're number..

web site hit counter

Saturday, January 9, 2010

Nak cari xtra income tak?

Hehe..mesti sumer cam..nak! nak!

Nak boleh..tapi kene la rajin..huhu..

Okey..this entry is specially for those yang nak buat business secara kecil2an..nak jual kat ofice mate..frends..or family..

Maybe some of u already knew that i owned a blogshop ..
wanna shop @ our shop?

so..i'd like to take this oppurtunity to invite those yang interested nak jual tudung@hijab@selendang@shayla@scarf to buy from me dgn harger yang murah..which..korang boleh jual kat kawan2 korang dengan harger yang nade nook jual kat blog ataupun murah ikut suker korang la..macam maner korang nak kirer korang nyer profit tu..

tiber2 datang idea nih..sbb nak tolong orang yang ingin mencari xtra income.. ;p

tapi klu nak dapat murah kene beli byk..hrmm braper byk eh?

okey..minimum 10pcs..


owh!! kalau tak nak jual pun tak per..share ngn ur frend beli smp cukup minimum 10pcs then i'll give you dat super cheaper price..kirer macam beli borong la ni k :)

if interested mail me at nadenook@hotmail.com for further details ngan pricing sumer skali..nak tanyer aper2 pun bole jer :)

nih antare design yang ader..yang baru upload..tapi byk lagi nak upload..ow ya!! lets say..nak beli 10pcs tapi tak byk choice..korang boleh hold..n tunggu smp stock yang korang nak tu ader..tapi kene buat payment dulu la..so biler dah cukup 10pcs..i'll post to u straight away :) amacam..ada minat?heeh



































6 comments:

  1. juling mata syaz tengok.. hoho.. kalau syaz rajin syaz email na ye.. sbb skrg pun syaz dah tutup syaz pnye blogshop, bz sgt dgn studies.. neway stok baru sangat lawa! XD

    ReplyDelete
  2. hee..tak per studie dulu..biler2 free cakap jer k :)

    ReplyDelete
  3. hi kak na..
    hoho..
    sy mcm berminat la..sume cntik2..nti sy akan bg email k..

    ReplyDelete
  4. fiza: cumel2 kan?hee

    siti sofiyah: eh bgs la klu minat..nnt paper emel je k :)

    ReplyDelete
  5. kak na..
    sy dh antr mail kat akak..
    tgk ek..

    ReplyDelete