u're number..

web site hit counter

Wednesday, February 17, 2010

baby oh baby..

1st of all...

Assalamualaikum..hee ;p

harap2 sumer orang pun sihat2 pada hari ini...esok..n seterusnyer :)

tadi gi checkup..

as usual..kene buat urine test yang membosankan..

timbang berat..n..giler la kan..berat naik 3kg within 1 month..huhu..skrg dah jadi 48kg..
if i'm not mistaken at least orang naik 1kg jer every month.. nih terlebeh naik ker aper nih? hoho

doctor pun cakap makan banyak eh? muker dah naik..huhu

well..sekarang nih..memang muker sgt tombam yang amat..tapi tangan still kering jer..camaner tuh?tak balance btul..huhu

owh..sekarang nih memang lah slalu akan raser baby tu tendang2 perut..hee ;p baby owh baby...boy ker girl nih?

8 comments:

  1. yeayyy baby dah tendang-tendang

    ReplyDelete
  2. no matter what the gender is. hopefully she/he will be delivered safely.anyway, take care!! ^_^

    ReplyDelete
  3. hee~ baby dah pandai tendang ea dear..
    macam maner la kan rasenye..
    ala beselaa pregnant kan..? bentuk fizikal kita mesti akan berubah... dun worilaa k..

    ReplyDelete
  4. same la kite..i pun naik sebulan 3kg.hehe

    ReplyDelete
  5. yuyu: ehehe..tgk je lah nnt aper yang kuar ;p

    sarra: hahah!! teraser sesuatu berada di dalam perut ku ini

    faza: yup!! btul2..biar jadi anak yang beriman..soleh/solehah.. :)

    pia: alhamdulillah :)

    kak atiqah: pas ni turn akak pulak utk meraser..hee ;p

    queen wizza: o yeh?? hahaha!! memang confirm byk makan kan? ;p

    ReplyDelete
  6. na ambik la picture,,bleh tgk,,ari tu dgr kak tie cite jek,,huhu

    ReplyDelete