u're number..

web site hit counter

Monday, February 15, 2010

Miya ..selendang..











*da length for miya blue black is a bit shorter about 1.5m only*




nih..nak promote sikit..hehe..nih stock baru from india..chiffon yang sgt best..sgt lembut..sgt jarang nak jumper material yang macam nih kat sini..i guess ;p

kain dea agak nipis n jarang..but biler dah lilit..dah tak jarang sgt..n kain nih jugak mmg tak panas..

owh harger dea rm21 only bebeh!!

cuber la try beli satu mesti korang tak nyesal :)

yang interested boleh la tgk kat nadenook.blogspot.com

btw yang kat atas nih yang standard size..kalau kat blog ader yang mini size..which lebar dea abou 0.3m jer..sesuai untuk orang yang suker pakai tudung n masukkan dalam baju..especially untuk yang pakai gi ofis..kan biler pakai blazer ker..korang sure akan masukkan tudung kat dalam kan? so..yang mini sgt sesuai la..sbb nnt tak kembung2 baju tu ;p

owh yang reject nyer pun ader..so saper yang tak beraper nak fussy tu..nak jimat duit boleh la pilih yang rejected nyer scarf :)

so selamat mengview :)

4 comments:

  1. hye kak :)

    bole tak kak post dlm blog kak cara nk pakai pash tuh..sy ske klu akak sndri yg tunjukkn :) tlg ye hehe. thx!

    ReplyDelete
  2. insyaAllah..nnt klu free kak na post k :)

    ReplyDelete