u're number..

web site hit counter

Monday, May 3, 2010

tick..tock...tick...tock...


kalau korang perasan..dulu..ader widget countdown untuk wedding..kan? biler dah kawen..hilang la pulak widget itu..

sekarang ader countdown untuk tunggu mase baby baru yang akan kluar melihat dunia ciptaan Allah s.w.t yang sangat lah indah ini.. ader lah lebih kurang 45 days to go kut..mungkin cepat or mungkin jugak lambat..plus minus about 2 weeks from da due date la eh.. :) 45 hari..macam lambat lagi..tapi mase yang pergi dan datang sure akan sangat cepat..macam tiber2 jer..eh..lagi 20 days..10 days..dan seterusnyer..wahh!!! sangat takut..hopefully nothing critical..ameen..

tapi.. ader lagi satu countdown yang tak diletakkan widget nyer kat blog nih..huhu..countdown apekah itu?
owh!!! harusla countdown untuk bertemu samer my one and only prince charming!!! mista eeedan.. kalau ikutkan b akan blk kl 0n 29 may..so ader la..lebih kurang 26 hari kut lagi..huh..lambat nyer lagi.. b..datang la sini cepat..baby sangat miss b kut...

am i d only one who misses u?? do u really miss me as much as i do? well.. i dun know..only u who can answer it..rite?

mm..really need some hug from mya~ husband rite now.. for me la kan..being in someone arms..especially the one that we call him as husband.. was d most precious thing..seriusly..mesti sumer yang dah kawen akan cakap n raser bender yang samer..kan?

adakah seseorang itu akan bersyukur dengan ape yang dia ade? alhamdulillah..saye amat bersyukur dengan ape yang telah diberi..tak mintak banyak..tak mintak lebih..cumer nak yang terbaik n happiness jer untuk semua :) that's da most important..kan?

7 comments:

  1. slmat bersalin sis. hope sume slmt n dpt baby yg cute :)

    ReplyDelete
  2. aliya natasha: thank u dear..ameen :)

    ReplyDelete
  3. morning na...uish...nak dekat b'salin ek???dulu kite nak dekat b'salin,sgt2 takut...tp alhamdullillah,semua ok wpun czer..hikhik...
    nway...moga u selamat b'salin dengan jayanya..hehe..

    bulan 9 ni turn kite plak b'salin..doakan jgk ek... ;)

    ReplyDelete
  4. HUHU..tu la pasal..thank u btw..n gud luck jugak..tapi mesti tadahal kan..sbb da 2nd baby.. ;p

    ReplyDelete
  5. 2nd baby pon...takutnye mcm 1st baby..maybe xperience deliver masih kekal di ingatan..hehehe...
    dun wory,apepon,jd mumy lagi bes dr sakit tu!nnt leh share pengalamn jadi mumu ngn kite ek!

    ReplyDelete