u're number..

web site hit counter

Wednesday, May 12, 2010

weekend wif d girlssss :)

okey darls..this is ol about sunday 9 may 2010..

morning ..had breakfast with girlfrendss since zaman2 matrix..we ate @ village park restaurant..kat area uptown..lame gak berpotpet-potpet..hhuhu..yer la..kater dah lamer tak jumper kan..diyana baru tunang..dayah tgh preggie gak..same like me..ktorang nyer due date lebih kurang nak dekat2 jer ;p..haz lak..in process untuk berkawen..ameeen :) okey sile abaikan ol my faces in d picture..yup!! i know i'm super fatty BOM-BOM ..nak wat caner..mengandung kut..makan banyak kut..tidor banyak kut.. ;p huhu..

from left: diyana..dayah..me..haz..


tengah hari lak..pegi event rina..okey..time nih macam agak segan kut..sebabnyer.. SEMUA..okeh..semua tau..lawa2 n chun2..cukup lengkap..make-up..heels..macam artisst2 okeh..and i guess i'm d only one yang selekeh n muker busuk yang amat..huhu.. but happy to meet them..1st time nih jumper sumer2..except for rina la ..dah jumper jer byk kali ;p aper2pun ol d best to dearie RINA on ur career :) love ya'll!!






8 comments:

  1. x saba tggu sis bersalin. msti baby comel mcm mama dia.. :)

    ReplyDelete
  2. Hi Na..I've been your silent reader for quite sometimes..actually dah kenal you mase zaman friendster lagi..your husband satu faculty dengan I and infact memang kenal die pon..Rina tu pon one of my friend jugak..satu college dekat UTM..Anyways, Nice knowing you..tak sabar nak tengok your baby! mesti cute macam mama die jugak!

    ReplyDelete
  3. cik rara: thank u dear :)

    aliya: owh..tak sabar ker? i'm afraid kot..huhu

    mira: hye mira!! ouh i knew u from edan too ;p dea penah citer pasal u ;p bukan korang jer yang tak sabar..yang mengandunyer pun tak sabar nak tgk muker baby nih..hehe

    ReplyDelete
  4. Na, Haz nak kahwin dah?
    jeng jeng dgn sapa?

    ReplyDelete
  5. eh. rinasalleh event? ahah. i pun pergi jugak, tp xperasan la cik Nade ni. da ramai2 kan. hehe. well it's good to find ur blog. bolehlah pg event sama2 lg lepas ni ;p

    ReplyDelete
  6. bila due kak na?
    huhu..xsabar nk tgok lil baby.
    tau village park..nasi lemak sedap..tp air dy xsedap lgsg..huhu

    ReplyDelete