u're number..

web site hit counter

Monday, November 1, 2010

Warkah buat Wazeef #3

on ur 5 month :)

Kehadapan wazeef yang tercomel ;) *wink*

Bonda tak sure la pulak time wazeef boleh bace ni nanti brape umur wazeef kan..tapi hari ni wazeef dah 5 month n 4 days..now is 7.13 am..u r still sleeping..n ayahnda dah gi keje.. :)

ok..mmm..setakat ni..antara ur new progresssss..:

*boleh meniarap -check!
*boleh guling sendiri -check!
*boleh gelak bile kene tickle -check!
*boleh senyum -check!
*boleh pegang kaki sendiri ..siap angkat2 nak bawak masuk mulut -check!
*boleh duduk sendiri -mm..belum lagi..kalU Support ngn bantal boleh la :)

so..that's up till today la..jap lagi tak tau la pulak ape new things yg bondA akan discover kan..hehe..

now time tidour wazeef dah tak cam dulu dah..sekarang lagi byk tido..afta 8 dah tido dah sampai la pagi..kalu malam wazeef mcm bergerak2 nak minum susu..tp mate still tutup..so..tak der la wazeef berjager malam kirenyer..since u r breastfeeding n tido pun sebelah bonda jer..so sangat la senang bonda pun boleh bg milk sambil baring jer..tak yah bangun2 ..hihi.. ;p

mm..ok..will c u in next warkah lak okey :)

astalavista bebeh!!
love u hunny bunny sugar pie..mmuaahhxx!!
-bonda-

5 comments:

  1. wazeef..wazeef.. bila lah auty dapat jumpe kamu yek.. ^^

    ReplyDelete
  2. indah nya dpt tgk progress baby

    ReplyDelete
  3. :)thank u semua..alhamdulillah..amazing baby from d only creator ..Allah s.w.t :)

    ReplyDelete