u're number..

web site hit counter

Tuesday, September 27, 2011

me n me baby!!





heyya!!

my angelous!! look at my feeras!!! cantik dan hensem tak??haha!! puji anak sendiri..sbb at my eyes they are pretty and handsome :D and ofkos Allah's creation..tiada cacat celanya.. :D

owh..korang in this pic im not wearing any makeup or bedak k..edit pun tak..nak share sikit my skin bila pakai Chahaya Beauty Aura..

na nak tunjuk kat korang gambar na masa betul2 before pakai CB..time jerawat penuh kat dahi..tapi gambar tu kat laptop kat bintulu..nnt na balik bintulu na tunjuk kat korang gamba na tu eh..

So, klu yang rasa nak jaga muka korang untuk kekalkan ke"Beauty"an yang Allah dah ciptakan tu..boleh la try this CB set..and boleh la PM na kat fb..or emel at nadenook@hotmail.com or korang boleh jer text to this number 016-219 3825

1 comment:

  1. handsome boy.pretty girl.feerass (untuk dua feeras) hehe!

    ReplyDelete